TARINA AUTOHUOLTO AGENTUURIN TAKANA

YRITYS SAI ALKUNSA TONIN INTOHIMOSTA AUTOJA KOHTAAN, JOKA ON SEURANNUT MUKANA JO LAPSUUDESTA SAAKKA.
ENSIMMÄISET AUTOT ON KORJATTU NUORENA POIKANA MÖKIN PIHALLA JA MYÖHEMMIN SITÄ JATKETTIIN KOTIPIHAN PARKKIPAIKALLA. LISÄÄ OPPIA ON KÄYTY KERRYTTÄMÄSSÄ MYÖS KOULUNPENKILLÄ. 

VIRALLINEN YRITYSTOIMINTA ALKOI VUONNA 2016 TUUSULASSA. SIITÄ ASTI OLEMME PALVELLEET ASIAKKAITAMME RAUTAISELLA AMMATTITAIDOLLA.

VUONNA 2019 YRITYKSEMME SIIRTYI NYKYISIIN SUUREMPIIN TILOIHIN KALLIORINTEELLE, TUUSULANTIEN VÄLITTÖMÄÄN LÄHEISYYTEEN. KORJAAMOMME PALVELUT OVAT VUOSIEN AIKANA KEHITTYNEET JA LAAJENTUNEET HUIMAA VAUHTIA. KOKEMUSTA ON KARTTUNUT MATKAN VARRELLA VALTAVASTI JA HOIDAMMEKIN NYKYÄÄN HUOLLOT JA KORJAUKSET LAAJASTI KAIKKIIN MERKKEIHIN. 

TARKOITUKSEMME ON LAAJENTAA TOIMINTAAMME VUOSI VUODELTA, PITÄEN KUITENKIN KIINNI AMMATTITAIDOSTAMME JA MUISTAEN  ERINOMAISEN LAADUKKAAN ASIAKASPALVELUMME JOSTA MEIDÄT JO HYVIN TUNNETAAN.

TÄRKEIMPIÄ PERIAATTEITAMME OVAT TYYTYVÄINEN ASIAKAS, LAADUKAS TYÖNJÄLKI SEKÄ KILPAILUKYKYINEN HINTA. HALUAMME MYÖS AINA TARJOTA ASIAKKAILLEMME MAKSUTTOMAN SIJAISAUTON HUOLLON TAI MUUN KORJAUKSEN AJAKSI, JOTTA PALVELUIDEMME KÄYTTÄMINEN OLISI MAHDOLLISIMMAN SUJUVAA.

KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUITAMME TUET KOTIMAISTA YRITTÄJÄÄ.